TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vergrendelscherm van smartphone

Geld verdienen met vergrendelscherm van smartphone

Geld verdienen met je mobiel zonder er moeite voor te hoeven doen, is natuurlijk een ideale optie om de maandelijkse inkomstenbron wat verder te vullen. Binnenkort is het wellicht mogelijk om op een simpele manier met het vergrendelscherm van de smartphone geld te verdienen. Koeck is een bedrijf in Hilversum dat het idee heeft opgevat om adverteerders de gelegenheid te bieden om op het vergrendelscherm van smartphones te adverteren. Iedere keer als een eigenaar van een smartphone de telefoon in handen neemt en naar het scherm kijkt, dan wordt de advertentie op het vergrendelscherm getoond. Marketingtechnisch gezien is dat natuurlijk sterk, want zo blijft de reclame wel in het hoofd hangen van de gebruiker van de mobiel.

De adverteerders dienen het bedrijf Koeck te betalen per gebruiker en de eigenaar van de smartphone kan rekenen op gedeelde inkomsten. Consumenten dienen namelijk de app Koeck op de smartphone te installeren om adverteerders de gelegenheid te bieden een advertentie op het vergrendelscherm te tonen. Als gebruikers van smartphones met het bekijken van advertenties op het vergrendelscherm geld kunnen verdienen, dan zijn de consumenten uiteraard eerder bereid om de Koeck-app te installeren. Overigens is helemaal nog niet echt duidelijk wat de verdeelsleutel zal zijn om de inkomsten te delen, maar er kan op deze manier op een gemakkelijke manier geld worden verdiend. Koeck zou het eerste Europese bedrijf zijn dat adverteren via deze wijze in Europa mogelijk maakt. Iedereen die hier wel oren naar heeft, kan natuurlijk de ontwikkelingen in de gaten houden.