TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met experiment als proefpersoon

Geld verdienen met experiment als proefpersoon

Er zijn allerlei manieren om met experimenten als proefpersoon geld te verdienen. Een bekende manier om daarmee geld te verdienen zijn de medische experimenten. Wie het eigen lichaam echter niet op de proef wil stellen, maar wel geld wil verdienen als proefpersoon kan aan andere soorten experimenten meedoen. Er zijn bijvoorbeeld ook economische experimenten die door universiteiten worden uitgevoerd en waarvoor proefpersonen nodig zijn. Er wordt voor deelname aan een experiment een vergoeding verstrekt en als er regelmatig mee wordt gedaan aan dergelijke onderzoeken, dan kan er een leuk extra zakcentje mee worden verdiend. In plaats van geld zijn er ook opties dat er een waardebon wordt verstrekt, maar dat verschilt uiteraard per onderzoek.

Er worden door heel Nederland onderzoeken gehouden, waarvoor proefpersonen nodig zijn, zodat er vast wel een mogelijkheid in de buurt wordt geboden. Er zijn bovendien speciale websites, waar overzichten worden geboden van actuele experimenten en onderzoeken. Voor medische experimenten wordt doorgaans een prima vergoeding verstrekt, maar daar dient dan ook meer tijd voor te worden vrijgemaakt. In plaats van buitenshuis mee te doen aan experimenten om geld te verdienen, worden er ook opties geboden om thuis geld te verdienen door bijvoorbeeld producten te testen. Het gaat dan om de functie van testpersonen die een product uitvoerig testen en de persoonlijke ervaring daarmee willen delen. De producten voor testpersonen variëren van het testen van cosmetica tot elektronische apparatuur. Zo zijn er allerlei mogelijkheden weggelegd om op een gemakkelijke manier wat extra geld bij te verdienen. Uiteraard kan van meerdere opties gebruik worden gemaakt.