TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met het geven van je mening

Geld verdienen met het geven van je mening

Geld verdienen met het geven van je mening is een leuke manier om de spaarpot wat extra te vullen en is op verschillende manieren mogelijk. Zo zijn er online allerlei websites waarop mensen zich kunnen aanmelden om met het geven van een mening, beoordeling, review of invullen van een enquête geld kunnen verdienen. Dit is ook mogelijk in een offline situatie door bijvoorbeeld als respondent actief te worden, waarbij er diensten, websites, producten en reclamecampagnes beoordeeld dienen te worden. Een voorbeeld daarvan is Resondenten.nl. Dit is een bedrijf dat zich richt op het in contact brengen van consumenten met merken en waarbij er marktonderzoeken worden gehouden.

Marktonderzoeken worden op allerlei gebieden uitgevoerd. Zo kunnen respondenten worden uitgenodigd om zakken chips te testen en daar hun mening over te geven. Ook kan het zo zijn dat respondenten worden gevraagd om over een campagne mee te denken. Er worden door het bedrijf individuele interviews gehouden, maar er vinden eveneens groepsdiscussies plaats. Er wordt uiteraard een vergoeding voor verstrekt, zodat er op een leuke manier geld kan worden verdiend. Er zijn meer mogelijkheden in Nederland om via het geven van een mening geld te verdienen.

Wie online met het geven van een mening geld wil verdienen, kan zich aanmelden voor spaarprogramma’s of online panels. Er zijn meerdere sites die deze mogelijkheid bieden en om meer geld te verdienen, is het natuurlijk mogelijk om je bij meerdere van dergelijke websites aan te melden. De aanmelding voor dergelijke sites is doorgaans gratis en het is een leuke manier om een zakcentje bij te verdienen.