TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen tijdens Koningsdag 2016

Geld verdienen tijdens Koningsdag 2016

Op 27 april 2016 wordt Koningsdag in het hele land gevierd en dat betekent dat er voor jong en oud weer mogelijkheden worden geboden om op een leuke manier geld te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld door op de vrijmarkt overbodige spullen te verkopen. Daarbij kan er gedacht worden aan kleding die niet meer wordt gedragen, speelgoed waar niet meer naar omgekeken wordt of woonaccessoires die niet meer in het interieur staan, maar ergens opgeborgen zijn en waar evenmin meer naar wordt omgekeken. Ook kan er aan de verkoop van boeken worden gedacht en zo zijn er nog veel meer spulletjes die tijdens de vrijmarkt op Koningsdag verkocht kunnen worden.

Er zijn veel Nederlanders die op deze manier van hun overbodige spullen afkomen, want het blijkt dat meer dan tien procent van de Nederlanders tijdens de vrijmarkt spullen te koop aanbiedt. Het gemiddelde bedrag dat daarbij wordt verdiend, ligt op 90 euro per persoon. Wie geen overbodige spullen heeft om te verkopen, maar wel een talent ergens in heeft, kan daarmee geld verdienen. Bijvoorbeeld door op een muziekinstrument te spelen. Wat ook leuk is en aanslaat, is het aanbieden van een spelletje waarmee een prijs kan worden gewonnen en waarbij er voor deelname moet worden betaald. Geld verdienen tijdens Koningsdag 2016 is mooi meegenomen, maar het is bovendien ook nog eens hartstikke gezellig. Het lijkt wel of iedereen vrolijk is op deze dag en er zijn natuurlijk altijd koopjesjagers op pad om op een voordelige manier aan leuke spulletjes te komen. Daar kan natuurlijk van geprofiteerd worden.