TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met goedkope tickets voor vakantie boeken

Geld verdienen met goedkope tickets voor vakantie boeken

Er zijn manieren om geld te verdienen door te bezuinigen op de prijs die voor een vakantie betaald wordt. Er zijn bijvoorbeeld hele goedkope vakantiemaanden en voor degene die de hele vakantie zelf regelt, kan rekening houden met het boeken van de vliegtickets. Dat is namelijk op de ene dag goedkoper als op een andere dag. Iedereen kent natuurlijk wel de vroegboekkorting en de lastminute vakanties die vaak voordeliger uitvallen. Uit onderzoek is gebleken dat 96 procent van de reizigers op een ongunstig moment een vliegticket boekt. De prijs van de tickets is vaak een belangrijk onderdeel van het beschikbare vakantiebudget.

In het hoogseizoen is het prijziger om op vakantie te gaan en het kan dan ook flink schelen in de prijs als er in het laagseizoen van een vakantie genoten wordt. Als er naar het laagseizoen wordt gekeken, dan blijkt dat de maand november een van de goedkoopste maanden is om op vakantie te gaan. Wie vliegtickets boekt en de periode van vertrek en terugkeer lang van tevoren weet, kan inspelen op het beste moment om een vliegticket te boeken. Er is door Skyscanner een onderzoek uitgevoerd en daaruit blijkt bijvoorbeeld dat de meest gunstige periode om een vliegticket naar Bangkok te boeken dertig weken voor vertrek is. Naar Barcelona vliegen op een voordeliger manier kan door tien weken van tevoren een ticket te boeken en voor een vlucht naar New York geldt dat zeventien weken voor vertrek het meest voordelig uitvalt. Er kan op deze manier veel geld worden bespaard.