TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met koopjes en aanbiedingen

Geld verdienen met koopjes en aanbiedingen

Er kan op allerlei manieren geld worden verdiend met koopjes en aanbiedingen. Dat kan tot kleine en grote besparingen leiden, waardoor er meer geld overblijft om te sparen of om aan andere leuke dingen te besteden. Het letten op koopjes en aanbiedingen kan al met betrekking tot het doen van de dagelijkse op wekelijkse boodschappen. Iedereen heeft toegang  tot folders van supermarkten. Als een folder niet in de brievenbus valt, dan is deze wel online toegankelijk.

Het kost even wat tijd om alle aanbiedingen uit te pluizen uit de folders, waarbij aangeraden wordt om zelfs de folders van verschillende supermarkten met elkaar te vergelijken. De tijd die erin geïnvesteerd wordt, kan echter veel geld opleveren. Bij aanbiedingen in de supermarkt kan het soms ook verstandig zijn om meer te kopen dan op dat moment nodig is. Vlees dat in de aanbieding is, kan bijvoorbeeld gekocht worden om in de vriezer te bewaren en zo geldt voor meerdere producten dat het voordelig is om de aanschaf te doen als er sprake is van een lagere prijs of als er bijvoorbeeld sprake is van twee halen en één betalen. Naast de boodschappen waarop kan worden bespaard, geldt natuurlijk ook dat er eens in de zoveel tijd een grotere uitgave gedaan moet worden. Bijvoorbeeld om een wasmachine te kopen als de oude aan vervanging toe is of een ander huishoudelijke apparaat. Ook dan is het raadzaam om op de koopjes te letten en folders na te lopen om te zien waar het product het meest goedkoop wordt aangeboden.