TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met aanbevelen zorgverzekering

Geld verdienen met aanbevelen zorgverzekering

Geld verdienen aan de zorgverzekering is op meerdere manieren mogelijk. In de eerste plaats kan de consument zelf fors besparen door over te stappen naar een goedkope polis en bijvoorbeeld van het hoogste vrijwillig eigen risico gebruikmaken. In de tweede plaats bieden meerdere zorgverzekeraars de mogelijkheid om geld te verdienen door de zorgverzekering bij familie, vrienden en kennissen aan te bevelen.

Zeker in deze periode kan er flink wat geld worden verdiend door familie, vrienden, kennissen en collega’s te overtuigen om over te stappen van zorgverzekering. Om van deze mogelijkheid van geld verdienen te profiteren is het uiteraard wel nodig dat men zelf ook bij de zorgverzekeraar verzekerd is.

Het geld dat verdiend kan worden, varieert per zorgverzekeraar. Bij Anderzorg is het bijvoorbeeld mogelijk om tot 40 euro per polis te verdienen, waarbij naar keuze het bedrag kan worden gedeeld of verdeeld met de nieuwe verzekerde. Bovendien kan bij deze verzekeraar een extra bonus worden verkregen, want op het moment dat er drie nieuwe polissen via een aanbeveling van de verzekerde zijn afgesloten, wordt er 40 euro aan extra bonus toegekend.

Er zijn nog meer verzekeraars waar voordeel te behalen valt met het aanbevelen van de zorgverzekering. VGZ is een verzekeraar waar geen geld wordt verstrekt, maar waar men wel in aanmerking kan komen voor een cadeaukaart voor 20 euro. Wie via het aanbevelen van de zorgverzekering geld wil verdienen, kan kijken wat de eigen verzekeraar of de nieuwe verzekeraar waarnaar men overstapt in dat geval te bieden heeft. Zo kan er wat extra geld worden bijverdiend.