TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met zuinig rijden

Geld verdienen met zuinig rijden

Geld verdienen met zuinig rijden in de auto is mogelijk en wordt nog gemakkelijker en leuker gemaakt als er van een speciale app gebruik wordt gemaakt. Er is namelijk een leuke app beschikbaar waarmee tot wel dertig procent bespaard kan worden op de brandstofkosten. Drive2Cash is de naam van de applicatie die het zogenoemde groene rijden beloont.

Het werkt heel eenvoudig, want geld verdienen met zuinig rijden kan op verschillende momenten door de auto bijvoorbeeld uit te laten rollen. Als er van de app gebruik wordt gemaakt, dan gaat er een teller lopen. Daarop is het bedrag te zien dat bespaard wordt op de brandstof.

Automobilisten worden met de app bovendien extra gestimuleerd doordat er een knop in de app verschijnt op het moment dat er een bedrag van 1,10 euro is verdiend met het zuinig rijden. Op dat moment kan er op de knop gedrukt worden en wordt een sms verzonden. De automobilist kan zo ook nog kans maken op het winnen van prijzen in de vorm van geld net als de andere deelnemers die gebruikmaken van de app.

Geld verdienen met zuinig rijden in de auto is op deze manier leuk doordat er meteen inzicht wordt geboden in de besparingen. Verder geldt dat het geld verdienen één aspect is, maar natuurlijk is ook het milieu erbij gebaat als er minder brandstof wordt verbruikt. Het is een manier om een beetje geld te verdienen, maar niemand zal er uiteraard rijk van worden. Het is wel dat natuurlijk alle beetjes helpen en heel veel kleine beetjes wordt op den duur ook veel.