TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met mobiel zonder functies

Geld verdienen met mobiel zonder functies

In dit tijdperk lijken de meeste consumenten meer naar de eigen smartphone te kijken dan naar anderen. Dat is voor een aantal reclamejongens aanleiding geweest om de NoPhone te ontwikkelen. Het product is feitelijk een mobiel zonder functies. Geld verdienen aan dit product waar niemand wat mee kan, lijkt echter tot de mogelijkheden te behoren. Er is door de ontwikkelaars zelfs al 18.000 dollar opgehaald via crowdfunding voor de NoPhone.

Geld verdienen aan een product van plastic dat alleen qua vorm op een smartphone lijkt, is zeker mogelijk. De actie werd als grap opgezet, maar er bleken als snel serieuze reacties te komen en daarom is online een proefmodel aangeboden. Er werden binnen een periode van veertien dagen al honderden bestellingen geplaatst voor de NoPhone en dat terwijl de prijs nog niet eens bekend was. Op dit moment zijn er al meer dan duizend exemplaren verkocht en dat komt onder meer doordat het product wereldwijd in het nieuws is gekomen.

De NoPhone is ontwikkeld doordat de reclamejongens, Ingmar Larsen, Ben Langeveld en Van Gould het gehad hadden met het smartphone gebruik tijdens bijvoorbeeld feestjes en borrels. Op basis van de ergernis is de NoPhone ontstaan, maar de mannen hebben niet meteen beseft dat het idee wel eens aan zou kunnen slaag. Geld verdienen doen de mannen nu onder meer met de verkoop, waarbij een standaardmodel 12 dollar moet kosten en er voor 6 dollar extra een reallife selfie functie in de vorm van een spiegel erbij. Zo kan men zichzelf toch nog bewonderen.