TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met app CashPirate

Geld verdienen met app CashPirate

Er is weer wat nieuws ontwikkeld om geld te verdienen en iedereen met een smartphone of tablet kan van deze optie gebruikmaken. Het gaat om de app CashPirate, waarmee geld verdienen een fluitje van een cent is. Helaas, gaat het ook om het verdienen van centen, want er wordt waarschijnlijk niemand echt rijk van. Het doel achter de app CashPirate is om geld te verdienen met het installeren van aanbevolen applicaties. De applicatie kan dan ook als een soort van reclameplatform worden gezien van ontwikkelaars van applicaties.

Iedere keer als er een aanbevolen app wordt geïnstalleerd door de gebruiker van een smartphone of tablet, krijgt deze via CashPirate punten toebedeeld. De punten kunnen ingewisseld worden voor geld dat vervolgens via PayPal wordt uitbetaald. Wie de app CashPirate aanbeveelt bij familie, vrienden, collega’s en kennissen kan rekenen op 10 procent commissie bij toekomstige inkomsten die door de gebruikers worden verdiend.

Bij de installatie van een app worden er minimaal 20 punten toegekend en maximaal 250 punten. Het aantal van duizend punten is goed voor 1 dollar en er kunnen bonuspunten worden verkregen als de applicatie een bepaald aantal dagen op de smartphone of tablet blijft staan. Het zijn vaak games die geïnstalleerd moeten worden, maar er zijn ook andere applicaties.

Voor de eerste uitbetaling moet de gebruiker in elk geval 2.500 punten hebben verzameld en dat betekent dat er een aardig aantal aan applicaties geïnstalleerd moeten zijn voordat er recht bestaat op een uitbetaling van minimaal 2,5 dollar. Het is geen kwestie van geld verdienen om rijk te worden, maar al het gratis geld is natuurlijk welkom.