TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met nieuw spelprogramma

Geld verdienen met nieuw spelprogramma

De mogelijkheid van geld verdienen door op televisie mee te doen aan programma’s bestaat uiteraard al langer. Bij Miljoenenjacht kunnen er bijvoorbeeld miljoenen verdiend worden als de juiste koffers steeds worden gekozen en zo zijn er nog veel meer spelletjes die geld op kunnen leveren. Er komt nu een nieuw programma op televisie waarmee geld verdienen mogelijk wordt. Het gaat om het nieuwe spelletjesprogramma The Big Picture dat in het begin van volgend jaar voor het eerst op televisie komt.

Robert ten Brink zal de presentatie van het nieuwe spelprogramma op zich nemen. The Big Picture is bedacht door Nimrod Harel en A Capella en deelnemers aan het spelletje kunnen een groot geldbedrag winnen. Het is de bedoeling om het juiste antwoord op twaalf beeldvragen te geven. De kandidaat staat er niet alleen voor, want mocht de deelnemer in de studio twijfelen over het goede antwoord of het gewoonweg niet weet, dan kan een hulplijn worden ingeschakeld. Er kan dan een connected speler gekozen worden uit de kijkers die op actieve wijze thuis het spel via de app Big Picture meespelen.

De uitgekozen speler die als hulplijn dienst zal doen, krijgt het beeld op televisie te zien en kan het goede antwoord geven. Het leuke voor de speler die als hulplijn fungeert is dat deze ook op een aandeel van het prijzengeld kan rekenen dat door de kandidaat gewonnen wordt. Het is zelfs mogelijk dat het gehele bedrag door de connected speler wordt gewonnen en dat bedrag kan uiteraard flink oplopen.