TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met extra toeslagen van Belastingdienst

Geld verdienen met extra toeslagen van Belastingdienst

Geld verdienen met extra toeslagen van de Belastingdienst is een simpele manier om maandelijks een extra inkomen te genereren. Er zijn nog altijd mensen die niet voldoende op de hoogte zijn van de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een van de vele toeslagen. Bijvoorbeeld consumenten die altijd te veel verdiend hebben om in aanmerking te komen voor een toeslag en nu al lange tijd werkloos zijn en daardoor met een lager inkomen wel in aanmerking komen voor een of meerdere toeslagen.

Wie een laag inkomen heeft, wordt altijd aangeraden om na te gaan of er recht bestaat op een van de toeslagen die door de Belastingdienst worden verstrekt. Zo kunnen huurders onder bepaalde voorwaarden voor huurtoeslag in aanmerking komen en kan er ook een beroep worden gedaan op de zorgtoeslag. Mensen die minderjarige kinderen hebben, kunnen ook voor verschillende kindertoeslagen in aanmerking komen.

In totaal hebben vorig jaar meer dan 1,4 miljoen huishoudens extra geld ontvangen in de vorm van huurtoeslag om de huur maandelijks te kunnen voldoen. De kosten van huurtoeslag nemen dan ook toe. In 2010 ging er nog een bedrag mee gepaard van 2,2 miljard en dat is in 2013 gegroeid naar een bedrag van 2,4 miljard.

Dat laat al zien dat er sprake is van een toename van het aantal consumenten dat een beroep doet op de huurtoeslag. Wie geen weet heeft van alle mogelijkheden die er zijn wordt aangeraden om op de website van Toeslagen.nl te kijken. Daar is alle informatie te vinden over extra geld verdienen met toeslagen van de Belastingdienst.