TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door maximum snelheid aan te houden

Geld verdienen door maximum snelheid aan te houden

Het is iedereen wel bekend dat het geld kan kosten als de maximum snelheid wordt overtreden, maar dat geld verdienen nu mogelijk is door onder de maximum snelheid te blijven is minder bekend. Dat gaat ook niet op voor iedereen in het land, maar wel voor de automobilisten die in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg rijden. De bestuurders die daar rijden kunnen namelijk geld verdienen voor de eigen buurt.

Het is niet zo dat de automobilisten door zich te houden aan de snelheid in op de Nieuwe Binnenweg geld kunnen verdienen voor zichzelf. Het is echt een beloning voor de buurt. Nadat de weg is gerenoveerd is er sprake van een snelheid van maximaal 30 kilometer dat er gereden mag worden. Tot nu toe zijn er nog altijd mensen die zich niet aan de maximale snelheid van 30 kilometer per uur houden.

De automobilisten die nu over de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam rijden kunnen op een live scherm zien wat de eigen snelheid is. Er loopt een geldteller mee en als iemand te snel rijdt, zal de teller dalen. Houdt de bestuurder zich wel aan de maximum snelheid dan zal de geldteller weer verder oplopen. Het totale bedrag van de beloning voor de buurt is eveneens op het scherm te zien net als het aantal kilometers dat gereden wordt. Er wordt een groen en blij gezicht getoond indien de bestuurder zich aan de regels van de snelheid houdt. Het geld dat voor de buurt wordt verdiend, zal worden besteed aan buurtactiviteiten.