TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door met vrienden te chatten

Geld verdienen door met vrienden te chatten

Er zijn op het gebied van geld verdienen met chatten allerlei mogelijkheden, maar vaak gaat het dan om wat erotisch getinte opties. Nu is er echter een mogelijkheid om geld te verdienen door gewoon met je vrienden te chatten. Er is door Quack!Messenger namelijk een speciale applicatie voor Android toestellen uitgebracht, waarmee geld verdienen door te chatten met vrienden of familie tot de mogelijkheden behoort.

Er zijn veel verschillende opties om te chatten of elkaar berichtjes te sturen, zoals via WhatsApp of Google Hangouts. Daarin worden echter geen advertenties getoond en dat is bij Quack!Messenger wel het geval. Gebruikers van deze Android applicatie worden betaald tijdens de chatgesprekken die gevoerd worden met familie of vrienden. Er wordt namelijk in het scherm aan de bovenzijde reclame vertoond. Deze advertenties hebben volgens de ontwikkelaars geen storende functie en hebben geen betrekking op de inhoud van het chatten.

Er worden algemene advertenties getoond en gebruikers van de applicatie kunnen zich iedere maand laten uitbetalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om het verdiende geld te besteden. Het kan op een PayPal rekening worden gestort, maar er wordt ook de gelegenheid geboden om het geld aan een goed doel te laten doneren. Het geld verdienen via het chatten met vrienden kan een leuke inkomstenbron worden en zeker als er vaak gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid om te chatten. Indien een gebruiker van de applicatie een vriend uitnodigt, dan wordt er bovendien een beloning gegeven. De gebruiker krijgt dan vijf procent van alle verdiensten van de betreffende vriend gedurende de periode van een jaar.