TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met investeren in garageboxen

Geld verdienen met investeren in garageboxen

Geld verdienen door te investeren kan op velerlei gebieden, maar volgens een recent onderzoek is het nu een ideaal moment om te investeren in garageboxen. Het Nieuwsblad heeft verschillende steden in België onder de loep genomen en daar gekeken naar de prijzen van huizen, appartement en garageboxen. Niet opvallend was dat de prijzen van woningen en appartementen een daling lieten zien, maar wel opvallend was dat de prijzen van garageboxen juist in een stijgende lijn zitten.

In Knokke kost een parkeerplaats bijvoorbeeld 150.000 en in andere plaatsen, zoals in Oostende en aan de westkust worden bedragen berekend die tussen 40.000 euro en 50.000 euro zijn gelegen. In slechts een aantal jaren tijd zijn de prijzen van garageboxen over de kop gegaan. Dat is onder meer een gevolg van het beperkte aantal parkeerplaatsen dat beschikbaar is. Er is veel vraag naar parkeerboxen, maar slechts weinig aanbod en dat stuwt de prijs uiteraard omhoog. Geld verdienen met parkeerboxen is zeker mogelijk, maar dan moe er wel gedacht worden aan een investering voor de lange termijn.

Ook in Nederland wordt er vaak veel geld betaald voor een parkeerplaats of garagebox. In Amsterdam zijn niet geheel onverwacht de duurste plaatsen voor het parkeren in het centrum te vinden. Een parkeerplaats voor de auto in een parkeergarage kost bijvoorbeeld aan de Keizersgracht 135.000 euro. In de bekende P.C Hooftstraat kost een parkeerplekje ongeveer 149.000 euro, maar er is ook een parkeerplaats waar nog meer geld voor betaald moet worden en die is te vinden aan de Korte van Eeghenstraat, waar 190.000 euro voor wordt berekend.