TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met werken bij Google

Geld verdienen met werken bij Google

Geld verdienen met werken, is voor veel mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar velen willen het doelen van veel geld verdienen met werken bereiken. Wie technisch bijzonder goed is onderlegd, ambitie en doorzettingsvermogen heeft, kan dat doel bereiken. Zo is geld verdienen door te werken bij Google een optie, die helaas maar voor weinig mensen is weggelegd. Degene die wel het geluk hebben binnen te komen, kunnen enorm veel geld verdienen, zoals de software engineers.

Een senior software engineer verdient bijvoorbeeld meer dan 110.000 euro op jaarbasis bij Google. Een research engineer verdient net wat minder, maar nog altijd meer dan een ton op jaarbasis en dat geldt ook voor de productmanager die eveneens een riant salaris krijgt toebedeeld. Ook de research scientist zit boven een ton en wie als software research engineer aan het werk gaat bij Google kan nog altijd veel geld verdienen en rekenen op een bedrag van 95.000 euro per jaar.

Zo zijn er vele mogelijkheden om geld te verdienen door te werken bij Google. Wie account manager is binnen dat bedrijf kan op een salaris van meer dan een halve ton rekenen en wie opklimt tot senior account manager mag bijna 70.000 euro tegemoet zien. De medewerkers op de salesafdeling verdienen wat minder geld, maar kunnen nog altijd een bedrag van gemiddeld 37.500 euro op de jaaropgave zien verschijnen. Geld verdienen met werken bij Google is een interessante optie, maar uiteraard zijn er ook andere grote bedrijven waar dergelijke mogelijkheden worden geboden, zoals bij Apple en Facebook.