TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door games van commentaar te voorzien

Geld verdienen door games van commentaar te voorzien

Geld verdienen door games van commentaar te voorzien is weer een optie om het zakgeld wat aan te vullen. Je speelt een game en tijdens de avonturen die je beleeft, geef je live commentaar op wat je aan het doen bent. Of je laat je meeslepen in het spel en andere kunnen zien hoe jij het ervaart om het spel te spelen.

Geld verdienen door het spelen van games te combineren met het geven van commentaar is in allerlei genres mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of het een schietspel betreft of dat er een spel met kaarten gespeeld wordt. Geld verdienen gaat op deze manier niet van de ene op andere dag, maar wie gek is op het spelen van games en een enthousiaste beleving heeft, kan er zeker op termijn geld mee verdienen.

Een van de mogelijkheden om geld te verdienen met het geven van commentaar tijdens het spelen van games wordt geboden door het platform Twitch.tv. De activiteit wordt daar streamen genoemd en wie veel kijkers aan zich weet te binden, kan beginnen met geld verdienen.

Wie op deze manier geld wil verdienen, zal zich natuurlijk wel moeten realiseren in beeld te zien te zijn en via het geluid hoorbaar te zijn. Het is voor verlegen types dan ook niet echt een optie om geld te verdienen, maar wel voor degene die het geen enkel probleem vindt om in de spotlights te komen te staan terwijl er natuurlijk spannende momenten worden beleefd tijdens het spelen van games.