TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met duurzame stunt

Geld verdienen met duurzame stunt

In de maand augustus verhuist een groot aantal jongeren van het ouderlijk huis naar een van de studentenwoningen in grote steden. Augustus is ook de maand waarin geld verdienen mogelijk is door studenten, want er is namelijk een wedstrijd georganiseerd die de mogelijkheid biedt om geld te winnen. Studentenverenigingen kunnen een duurzame introductiestunt bedenken en organiseren en als deze stunt als beste wordt beoordeeld, dan wacht er een geldprijs.

De Duurzame Introductie Stunt is bedacht om de eerstejaars studenten meer bewust te maken van duurzaamheid. De wedstrijd wordt gehouden tussen diverse studentenverenigingen in verschillende steden. Het begin van het nieuwe studiejaar is een perfect moment om de doelgroep van eerstejaars studenten aan te spreken tijdens de introductieweken die door de verenigingen georganiseerd worden. In elke introductieweek worden er de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd en daarin kan er ruimte worden gemaakt voor een duurzame stunt.

Er wordt voor de wedstrijd een speciale pagina op Facebook geopend, waar de deelnemende studentenverenigingen de mogelijkheid krijgen om filmpjes en foto’s op te zetten van de duurzame stunt die is uitgevoerd. Er is een jury die na afloop van de wedstrijd de stunts op verschillende aspecten zal beoordelen. Zo wordt onder meer gekeken welke stunt het meest effectief en ludiek is, maar komt ook het aspect van duurzaamheid aan de orde. Geld verdienen is mogelijk voor de winnaars, want de meest effectieve stunt wordt met 1.000 euro beloond en de meest ludieke stunt is goed voor 750 euro. De meest populaire stunt kent een prijs van 500 euro en het is de bedoeling om zoveel likes, tweets of aandacht in de pers te krijgen om de populariteitsprijs te winnen.