TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met in de rij staan voor anderen

Geld verdienen met in de rij staan voor anderen


In Italië is er een creatief persoon geweest die na het verlies van zijn baan zelf een interessante manier bedacht heeft om geld te verdienen. Giovanni Cafaro is zijn naam en hij is 42 jaar. De manier van geld verdienen is door voor andere mensen in de rij te gaan staan. Er zijn dagelijks talloze situaties te bedenken, waarvoor mensen in de rij moeten staan. Dat is niet alleen in Italië zo, maar ook in andere landen. Denk maar eens aan het kopen van kaartjes die aan een loket worden verkocht, het in de rij staan bij de gemeente om papieren aan te vragen of zelfs jet in de rij wachten bij de supermarkt.

Giovanni is in Italië uitgegroeid tot een bekend persoon door zijn originele manier van geld verdienen. Op dit moment heeft de Italiaan ongeveer vijf tot zes klanten per dag voor wie hij in de rij gaat staan wachten tegen een uurloon van 10 euro. De man heeft ook al workshops gegeven om anderen te leren hoe geld te verdienen met het in de rij staan wachten. Er zijn zelfs grote plannen om in Italië een bedrijf op te richten dat een landelijke dekking kent, zodat nog meer mensen hun geld kunnen verdienen met het wachten in een rij namens iemand anders.

Ook in Nederland kan geld verdienen op de wijze die de Italiaan bedacht heeft een uitkomst zijn. Het is gewoon een kwestie van uitzoeken waar er lange wachtrijen kunnen ontstaan en de diensten aan te bieden.