TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vakantiegeld acties

Geld verdienen met vakantiegeld acties

Het is de maand mei en dat betekent voor veel consumenten dat het vakantiegeld er weer aankomt. Geld verdienen met het vakantiegeld is een optie als het geld niet besteed gaat worden aan bijvoorbeeld een vakantie, aan het betalen van achterstallige rekeningen of aan het kopen van consumptieve goederen. Geld verdienen aan het eigen vakantiegeld is dit jaar mogelijk bij verschillende banken die in het kader van het vakantiegeld aantrekkelijke acties aanbieden.

Geld verdienen met het vakantiegeld kan op uiteenlopende manieren bij de banken. Zo kan er bij Zwitserleven een cadeaubon van 25 euro voor de Bijenkorf worden verkregen bij het storten van een minimaal bedrag van 1.500 euro. Andere banken, zoals MoneYou geeft 0,2 procent extra spaarrente over de toename van het saldo met een minimaal bedrag van 1.000 euro. Voorwaarde daarvoor is dat het gestorte bedrag tot en met de maand september niet van de rekening wordt afgehaald.

Zo zijn er nog veel meer banken die leuke acties hebben lopen. Bij de ASN Bank levert het storten van het vakantiegeld een gratis geschenk op, namelijk de Groene Vakantiegids 2014. Bij ABN Amro valt er echt geld te verdienen, want daar wordt tot en met het einde van de maand juni iedere week een bedrag van 1.000 euro verloot. Om voor deze geldloterij in aanmerking te komen, is het wel nodig om minimaal 1.000 euro te gaan sparen. Bij de ING kunnen klanten bij het storten van 500 euro een tijdschriftenbon cadeau krijgen. Overigens doen de Rabobank en de SNS Bank dit jaar niet mee met acties waarbij geld verdienen met vakantiegeld mogelijk is.