TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op tweedehands kledingbeurs

Geld verdienen op tweedehands kledingbeurs

Een eenvoudige manier om meerdere keren per jaar geld te verdienen is door op een tweedehandse kledingbeurs te gaan staan. Er zijn verschillende soorten kledingbeurzen die op diverse locaties in Nederland worden gehouden en er komen ook steeds meer initiatieven om kledingbeurzen te organiseren. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de crisis, waardoor consumenten beperkt worden in het uitgeven van veel geld om voor de start van een nieuw seizoen in de winkels nieuwe kleding te kopen.

Iedereen kan zelf geld verdienen door op een tweedehands kledingbeurs een plekje in te nemen en kleding te verkopen. Bij de wisseling van het seizoen zoals van de overgang van de winter naar de lente en weer naar de zomer en de herfst ruimen veel consumenten de garderobe op. In plaats van de kleding naar een van de goede doelen te brengen wordt tegenwoordig vaak eerst geprobeerd om zelf nog wat geld te verdienen aan kleding die niet meer gedragen wordt.

Ook gezinnen met kinderen maken tegenwoordig vaak gebruik van de mogelijkheid om geld te verdienen met de kleding die de kinderen niet meer passen. Bovendien kan er dan zelf ook geld worden bespaard door met het verdiende geld weer passende kleding voor de kinderen op de kledingbeurs aan te schaffen. Wie kledingkast even nakijkt en de kleding selecteert net als de schoenen die niet meer gedragen kan worden, kan op een simpele manier wat zakgeld verdienen door de spullen aan te bieden op een kledingbeurs. In het najaar kan dat proces herhaald worden als de zomerkleding niet meer wordt gedragen.