TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met filmpjes van katten

Geld verdienen met filmpjes van katten

Er zijn vele aparte manieren om geld te verdienen en tegenwoordig is het zelfs mogelijk om geld te verdienen met filmpjes van katten. Het moet dan natuurlijk wel gaan om bijzondere filmpjes of om een bijzondere kat, zoals de kat die de naam Henri le Chat Noir draagt. Het baasje van deze kat heeft zich gespecialiseerd in het maken van filmpjes van zijn opvallende kat en onder meer met youTube een winstgevende deal gesloten.

Er kan gemiddeld genomen tot 2 dollar worden verdiend als er sprake is van duizend views op YouTube, maar Will Braden heeft als baasje van de bijzondere kat een overeenkomst gesloten om tot 10 dollar per duizend views te ontvangen. Dat de vergoeding per duizend views hoger ligt dan het gemiddelde komt onder meer doordat de filmpjes met katten een speciale doelgroep weet aan te trekken, namelijk vrouwen van 45 jaar en ouder. Deze doelgroep kijkt over het algemeen minder vaak naar YouTube maar opvallend is dat het aantal kijkers van kattenfilmpjes vrouwen betreft van 45 jaar en ouder.

Een andere reden waarom geld verdienen met de filmpjes die van de kat Henri worden gemaakt zo winstgevend is, komt doordat de kat ook bekend is van een bekend kattenvoermerk.

Kattenfilmpjes zijn niet alleen op YouTube populair, maar worden ook veel gedeeld met andere social mediakanalen, zoals Facebook. Wie geld wil verdienen met filmpjes van katten of van andere huisdieren zal er uiteraard wel veel tijd en energie in moeten steken, want niet elk standaardfilmpje is natuurlijk even interessant.