TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met de hoogste spaarrente

Geld verdienen met de hoogste spaarrente

Geld verdienen met de hoogste spaarrente is een eenvoudige manier waarmee het vermogen langzaam verder kan groeien. De tijden dat de spaarrentes van banken zich op een hoog niveau bevonden behoren tot het verleden, maar dat neemt niet weg dat het nog altijd mogelijk is om geld te verdienen door van een spaarrekening gebruik te maken.

Wie geld verdienen wil door te sparen op een spaarrekening doet er goed aan om een vergelijking te maken tussen de verschillende banken. De rentepercentages voor spaarrekeningen lopen nogal uiteen, zodat de moeite van het vergelijken zeker beloond zal worden door een snellere groei van het vermogen.

Het grootste deel van de consumenten die over een spaarrekening beschikt, heeft deze rekening bij de bank waar ook de betaalrekening loopt. Dat is praktisch, maar levert natuurlijk niet altijd de meeste winst op. Het kan dan ook geen kwaad om te kijken naar wat andere banken te bieden hebben. Overigens kan het nog rendabeler zijn om geld niet op een flexibele spaarrekening te zetten, maar vast te zetten in de vorm van een deposito. De rente voor het vastzetten van spaargeld is doorgaans hoger, maar heeft wel als nadeel dat er niet vrijelijk over het geld kan worden beschikt. Daarin moet dan ook een afweging gemaakt worden als het gaat om geld verdienen door te sparen.

De bank die op dit moment de hoogste spaarrente te bieden heeft is Knab en wordt gevolgd door Argenta en Nationale Nederlanden. De ABN Amro heeft momenteel samen met ING de laagste rente te bieden.