TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met gezonde levensstijl via Pact app

Geld verdienen met gezonde levensstijl via Pact app

De applicatie Pact is de opvolger van de GymPact app, waarmee geld verdienen door te sporten tot de mogelijkheden behoorde. Ook met de nieuwe app is het mogelijk om geld te verdienen, maar er kan ook geld verloren gaan als de gebruiker van de applicatie niet gezonder gaat leven en de vrije tijd doorbrengt op de bank. De app pact biedt de gelegenheid om financiële gevolgen te koppelen aan het realiseren van doelstellingen op sportief gebied.

Door alle gebruikers van de app Pact wordt geld ingezet en degene die de sportieve doeleinden weten te realiseren ontvangen een deel van het geld van de gebruikers die de doelen niet hebben gehaald. De vernieuwde applicatie heeft niet alleen betrekking op het stellen van doelen op sportief gebied, want er wordt ook gekeken naar het voedsel dat ingenomen wordt. Zo kan het aantal keren dat fruit en groenten wordt gegeten in de MyFitnessPal worden ingevoerd.

De nieuwe app biedt overigens ook de gelegenheid om de sportprestatie te tracken, waarbij de accelerometer van de iPhone wordt gebruikt. De applicatie kan daarnaast ook nog gekoppeld worden aan andere sport applicaties, zoals MapMyRun, Jawbone Up, Fitbit en RunKeeper.  Pact is nu duidelijk meer gericht op het creëren van een gezonde levensstijl en niet uitsluitend meer gericht om een faciliteit op het gebied van sporten te bezoeken, zoals een sportschool. Dat is ook de reden geweest waarom de naam van de GymPact nu veranderd is in pact. Iedereen die Pact gaat gebruiken, kan instellen hoe vaak er per week gesport gaat worden.