TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met haken en breien

Geld verdienen met haken en breien

Geld verdienen kan door artikelen te produceren en dat kan gewoon heel simpel vanuit eigen huis. Een middelbare scholier heeft in elk geval al een gat in de markt gevonden met zijn hippe mutsen en sjaals, die de naam Joep dragen. Joep is 13 jaar en heeft onlangs een eigen bedrijfje opgericht met de naam Joep Cool Wool Designs. Joep is na school druk bezig met het haken van trendy mutsen en het breien van moderne sjaals en verdient aan de verkoop een aardig zakcentje.

Geld verdienen door creatief te zijn, is voor iedereen mogelijk en zeker met gebruik van sociaal mediakanalen kan een zelfgemaakt product op een efficiënte manier onder de aandacht worden gebracht. Naast haken en breien van mutsen en sjaals kunnen er natuurlijk nog veel meer artikelen geproduceerd worden. Het is alleen wel een kwestie van tijd en moeite erin steken om een dergelijke hobby onder de knie te krijgen en er ook nog trendy artikelen van te maken, die goed in de markt liggen.

Wie ook geld wil verdienen met verkoop van eigengemaakte artikelen, kan de creativiteit inzetten om leuke producten te ontwikkelen. Dat kan natuurlijk van alles zijn, variërend van het maken van kaarsenstandaards tot het maken van leuke babymutsjes en van het creëren van muurschilderingen tot sieraden. Het is natuurlijk het leukste als er met een bestaande hobby geld kan worden verdiend, maar anders is het aan te raden om een hobby te zoeken die aansluit bij de eigen creativiteit om op basis daarvan geld te gaan verdienen.