TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door te knuffelen

Geld verdienen door te knuffelen

Op het gebied van geld verdienen komen altijd de meest waanzinnige acties voorbij, waarvan men zo het zijne kan denken. Onlangs kwam er nog een vrouw in het nieuws die geld verdient door te knuffelen. Het uitdelen van knuffels is om anderen te knuffelen en dan wel met de kleren aan en zonder bijbedoelingen. Het gaat om Jacky Samuel uit Amerika die per dag grote bedragen verdient door alleen maar te knuffelen. Deze vrouw verdient met het knuffelen wel 200 euro op een dag. Per week blijkt deze vrouw ongeveerd gemiddeld aan dertig mannen knuffels uit te delen en dat doet ze gewoon thuis in haar huis in Rochester in New York.

Het is natuurlijk bizar dat geld verdienen door slechts te knuffelen ook al een lucratieve bezigheid is, maar blijkbaar zijn er toch voldoende mannen die het prettig vinden om een hartelijke knuffel te ontvangen. Overigens is de 29-jarige Jackie op het idee gekomen omdat ze geld nodig had voor haar studie en om voor haar zoontje te kunnen zorgen.

Jackie heeft er zelfs een echt bedrijf voor opgericht met de naam The Snuggery. De professionele knuffelaarster liet weten dat er diverse redenen zijn waarom klanten bij haar komen voor een knuffel. Een van de redenen is eenzaamheid, maar er komen ook jonge klanten die gewoon op zoek zijn naar affectie of nieuwsgierig zijn. Er worden verschillende tarieven gehanteerd voor het knuffelen, afhankelijk van de duur van de knuffelsessie. Geld verdienen op deze wijze is natuurlijk bijzonder, maar kan dus wel succesvol zijn.