TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met kerstbomen inzamelen

Geld verdienen met kerstbomen inzamelen

De kerstdagen staan praktisch voor de deur en in vele huizen is de kerstboom weer op en top versierd. Kunstkerstbomen zijn populair bij veel mensen, maar in een groot aantal huishoudens wordt nog altijd de voorkeur gegeven aan echte kerstbomen. Met die kerstbomen is geld verdienen mogelijk, want na de kerst worden de meeste kerstbomen voor de deur gezet. In plaats van kerstbomen te gaan verzamelen om deze op oudejaarsavond in de fik te steken, kunnen de kerstbomen ook worden verzameld in ruil voor geld of geschenken.

Er zijn tegenwoordig veel gemeenten die er alles aan gelegen is om de kerstvuren zoveel mogelijk te beperken en zij bieden de jeugd de mogelijkheid om kerstbomen te verzamelen en in te leveren. Dat kan onder meer in de gemeente Smallingerland waar scholen en verenigingen geld kunnen verdienen aan het inzamelen van kerstbomen. Er wordt voor elke ingezamelde kerstboom door de gemeente een bedrag uitgekeerd van 0,75 euro en ook kan er kans gemaakt worden op een extra bonus. Van elke boom zal er namelijk 0,25 euro gereserveerd worden en degene die de meeste kerstbomen verzameld ontvangt een bonus.

In de gemeente Smallingerland worden de scholen en verenigingen in de gelegenheid gesteld om geld te verdienen, maar er zijn ook talloze gemeenten die op individuele basis dergelijke acties organiseren. Het verzamelen van kerstbomen in ruil voor geld of geschenken is natuurlijk aantrekkelijk en levert in elk geval meer op dan het maken van een groot kerstvuur op de laatste dag van dit jaar. Kijk of er ook in je eigen gemeente een dergelijke actie wordt georganiseerd om geld te verdienen met het inzamelen van kerstbomen.