TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met hart voor eten

Geld verdienen met hart voor eten

Geld verdienen met een passie voor eten lijkt natuurlijk geweldig voor iedereen die maar niet goed van al het lekkere eten kan krijgen. Er kan echter ook op een andere manier gekeken worden naar geld verdienen met hart voor eten. Dat is vooral interessant voor degene die het ondernemerschap wil aangaan en een passie voor food heeft. Voor deze beginnende ondernemers of ondernemers die al begonnen zijn wordt er een inspirerende bijeenkomst gegeven door de Kamer van Koophandel in Midden-Nederland.

Vakmanschap en passie zijn belangrijke ingrediënten om als beginnend ondernemer succesvol te worden, maar ook het element van het ondernemerschap zelf speelt daarbij een belangrijke rol. De bijeenkomst in Utrecht richt de aandacht op verschillende aspecten van het ondernemerschap voor een ieder met passie voor food en in die sector wil slagen. Tijdens de bijeenkomst wordt er eerst een talkshow gehouden met bekende gasten uit de Nederlandse foodsector. Hier kan veel van geleerd worden, want er worden verschillende tips en trucs aangedragen om de weg van succes te blijven volgen.

Als de talkshow is afgelopen krijgen de bezoekers de gelegenheid om deel te nemen aan workshops en gesprekken over de combinatie van bijvoorbeeld sociale media en food. Ook wordt er aandacht besteed aan het geld verdienen op internationaal niveau. Wie geld verdienen wil en een passie voor eten heeft, kan zich aanmelden voor de bijeenkomst Ondernemen met food. De bijeenkomst in Utrecht wordt gehouden op 16 januari 2013 en begint om 18.30 uur. De deelname is gratis, maar geïnteresseerden dienen zich wel aan te melden via de website van de Kamer van Koophandel.