TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in dure decembermaand

Geld verdienen in dure decembermaand

December is traditioneel gezien een dure maand met alle feestelijke dagen die voorbij komen. Het komt dus vaker neer op geld uitgeven dan geld verdienen in de dure maand december, maar wie verstandig kan wel geld besparen en dus uiteindelijk ook weer verdienen. De cadeautjes voor Sinterklaas hebben de meeste mensen wel in huis gehaald, maar met een goede voorbereiding kan er zeker nog geld verdiend worden op de uitgaven voor kerst en oud en nieuw.

Het is bekend dat het kopen van geschenken voor de periode van Sinterklaas en kerst vaak duurder uitvalt. Het is dan ook beter om ruim voor die tijd al inkopen te gaan doen en leuke artikelen in de aanbieding te kopen. Bovendien is er op het laatste moment vlak voor pakjesavond of kerst geen tijd meer om een goede vergelijking te kunnen maken tussen alle prijzen. Het komt dan ook voor dat een artikel te duur wordt gekocht, want bij een andere winkel kan het product maar zo lager geprijsd zijn. Uiteraard gaat het vroeg inkopen niet op voor bijvoorbeeld de levensmiddelen die voor de bereiding van het kerstdiner nodig zijn, maar kan dat wel van toepassing zijn op lang houdbare voedselproducten.

Wie een krappe portemonnee heeft en toch pakjesavond of kerst wil vieren, kan creatief bezig gaan en zelf leuke cadeaus maken. Dat kan heel simpel een waardebon zijn met daarop bijvoorbeeld het aanbod van een klusdag of een oppasdag. Zo zijn er nog veel meer opties om geld te besparen in de dure decembermaand en dus geld op de uitgaven te verdienen.