TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met de Week van het Geld

Geld verdienen met de Week van het Geld

Geld verdienen is onder meer mogelijk als er bewust met geld wordt omgegaan. Het is niet voor niets dat deze week al de derde editie van de Week van het Geld wordt georganiseerd om kinderen zich al op jonge leeftijd bewust te laten worden van het leren omgaan met geld.

De Week van het Geld loopt nog tot en met 16 november en wordt vormgegeven in een nationale projectweek voor het basisonderwijs. Ook ouders van de basisschoolleerlingen kunnen hun voordeel doen met alle informatie en activiteiten die tijdens de projectweek beschikbaar worden gesteld. Het leren omgaan met geld is al lang niet meer vanzelfsprekend en dat kan op latere leeftijd voor problemen op financieel gebied zorgen. Bewustwording van geld en het ermee leren omgaan is een prima basis om later in het leeftijd geld te verdienen door bewust met het inkomen om te gaan.

Er worden allerlei verschillende activiteiten aangeboden tijdens de projectweek, die variëren in thema’s, zoals Hoe word ik Rijk en Slim Mobiel Bellen. Tijdens de les ‘Hoe word ik Rijk?’, wordt er vooral aandacht besteed over het maken van keuze en de financiële gevolgen van de keuzes die gemaakt worden. Ook het bewust omgaan met de kosten van mobiel bellen kan uiteindelijk veel geld besparen, want wat past het beste bij de persoonlijke situatie, het nemen van een abonnement of het aanschaffen van een kaart met beltegoed?

Bewustwording van geld en de te maken keuzes bieden uiteindelijk de mogelijkheid om geld te verdienen door te besparen of door gewoon de goede keuzes tussen verschillende opties te maken.