TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen via de Qonfy app

Geld verdienen via de Qonfy app

Er worden steeds meer mogelijkheden geboden om via apps op je smartphone of tablet geld te verdienen. Ook de Qonfy app is een applicatie waarmee op een leuke manier geld kan worden verdiend. Het is namelijk een mobiel marktplaats, waarin iedereen een eigen winkel kan openen en spullen te koop kan aanbieden. Als extraatje biedt de mobiele marktplaats ook nog een sociaal kenmerk, zodat je ook contacten kunt onderhouden en bijvoorbeeld kunt chatten.

Iedereen kan een eigen virtuele winkel openen met de Qonfy app en daarin eigengemaakte spullen of niet meer gewenste artikelen voor de verkoop kan aanbieden. De hele dienst is gratis, want de app kan zonder kosten gedownload worden, maar ook het plaatsen van artikelen in de eigen winkel is gratis. Dat maakt het natuurlijk interessant om spullen te verkopen, want het kost geen geld, maar kan alleen maar geld opbrengen.

Nadat de eigen winkel in de app is aangemaakt, kunnen er producten geplaatst worden en dat kan door er een foto van te maken. De foto van het product wordt in de etalage van de winkel gepresenteerd en andere gebruikers van de app kunnen het betreffende artikel kopen. Door de chatfunctie kan er snel met elkaar gecommuniceerd worden en is de deal binnen een mum van tijd gesloten.

Er kunnen uiteraard steeds weer nieuwe producten in de winkel worden toegevoegd, zodat er ook een constante stroom van inkomsten op gang kan komen. Geld verdienen is op deze manier niet alleen aantrekkelijk, maar ook nog eens leuk. Overigens kunnen gebruikers van de app natuurlijk ook producten kopen in andermans winkel.