TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen voor je eigen lokale club of vereniging

Geld verdienen voor je eigen lokale club of vereniging

Geld verdienen voor jezelf is altijd mooi meegenomen, maar geld verdienen voor de eigen club biedt natuurlijk ook voordelen voor jezelf. Wat dat betreft zijn er meerdere mogelijkheden, zoals met het Jantje Beton Collectie. Lokale clubs kunnen zich in de maand november weer inschrijven voor de jaarlijkse Jantje Beton Collectie. Bijzonder aan deze collectie is namelijk dat de helft van de opbrengst voor de club zelf bestemd is. Zo kunnen sportverenigingen door te collecteren geld verdienen voor de eigen club, waarmee er bijvoorbeeld materiaal kan worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om het verdiende geld te gebruiken voor het organiseren van leuke activiteiten.

Clubs kunnen zich aanmelden en niet alleen voor zichzelf geld verdienen maar ook voor een ander. De ene helft van de opbrengst gaat namelijk naar de eigen club en de andere helft gaat naar de Jantje Beton projecten. De projecten van Jantje Beton zijn erop gericht om kinderen op een veilige manier in alle vrijheid buiten te laten spelen in de eigen omgeving.

Elk jaar weer doen er vele clubs en verenigingen mee aan de Jantje Beton collecte om daarmee een ander en zichzelf te helpen. De clubs en verenigingen kunnen zich in de maand november voor de collecte aanmelden, maar de collecte zelf wordt georganiseerd in de periode van 4 maart 2013 tot en met 9 maart 2013. De organisatie van Jantje Beton draagt na inschrijving zorg voor de vergunning en regelt ook de materialen om het collecteren mogelijk te maken. Dat is nog eens op een leuke manier geld verdienen.