TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met webwinkel op Facebook

Geld verdienen met webwinkel op Facebook

Geld verdienen op internet kent oneindige toepassingen en mogelijkheden. Zo is er nu weer een initiatief ontstaan van het bedrijf Zindigo. Dit Amerikaanse bedrijf heeft zelf eerst drie miljoen dollar opgehaald om een eenvoudig idee te ontwikkelen. Namelijk het inzetten van de gebruikers op Facebook om een eigen Zindigo webwinkel op te zetten en deze zelf te beheren en producten toe te voegen uit het assortiment van het bedrijf, zoals mode en accessoires.

Geld verdienen met een Zindigo webwinkel op Facebook kan als je een bedrijfspagina opzet en natuurlijk al je Facebook vrienden uitnodigt om bij je te komen winkelen. Over de verkopen die je realiseert wordt een hoge provisie gegeven. Je ontvangt namelijk veertig procent aan provisie over gerealiseerde verkopen. Dat is fors hoger dan de gemiddelde retailer aan provisie vergoedt, want die vergoeding ligt tussen de twee en acht procent.

Zindigo is opgezet door Michael Bereck en Kareen Mallet, die hun sporen in de modesector al eerder hebben verdiend met onder meer een webwinkel gericht op mode. Het bedrijf voert de werkzaamheden uit vanuit Palm Beach en New York en heeft zeventien medewerkers in dienst. De eerste opzet is om mode aan te bieden via Facebook gebruikers die een eigen webwinkel willen beheren, maar het is wel de bedoeling dat er in de toekomst een uitbreiding komt naar andere producten.

Het concept is eenvoudig, want je hoeft alleen maar over een Facebook bedrijfspagina te beschikken en deze naar je eigen smaak in te richten met mode en accessoires van Zindigo.