TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je betaalrekening

Geld verdienen met je betaalrekening

Geld verdienen met een bankrekening behoort al lange tijd tot de mogelijkheden, maar dan gaat het vooral om de rentevergoeding die wordt gegeven voor een spaarrekening. Tegenwoordig is het geld verdienen echter ook mogelijk op een gewone betaalrekening. Er zijn meerdere banken in Nederland, die een rentevergoeding geven over het geld dat op de betaalrekening staat. De hoogte van het rentepercentage is natuurlijk een stuk lager in verhouding tot de rente voor een spaarrekening, maar het toch gratis geld, waar de consument van kan profiteren.

De SNS Bank is een van de banken in Nederland die de mogelijkheid bieden om rente op de betaalrekening te ontvangen. Daar hebben inmiddels al honderdduizend klanten gebruik van gemaakt. Deze vorm van geld verdienen wordt door SNS Betalen genoemd, waarbij het maximale uit de betaalrekening gehaald kan worden. Tot een saldo van 5.000 euro wordt een rentevergoeding gegeven van 1,25 procent. Houder zijn van een betaalrekening kost bij elke bank geld, maar door gebruik te maken van het geld verdienen met een betaalrekening kunnen die kosten er ruimschoots uit worden gehaald.

Bij de SNS Bank worden overigens ook nog een aantal extraatjes geboden bij de betaalrekening met rentevergoeding. Zo krijgt de consument twee keer een gratis betaalpas met een eigen foto erop. Ook wordt er een gratis SNS Kasboek ter beschikking gesteld, zodat er inzicht kan worden verkregen in de inkomsten en uitgaven. Dat kan weer een leuke besparing opleveren door bijvoorbeeld onnodige uitgaven niet meer te doen. Verder kan er nog gebruik worden gemaakt van de optie SNS Mobiel Bankieren, zodat altijd toegang kan worden verkregen tot het actuele saldo.