TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Zilvervlootsparen

Geld verdienen met Zilvervlootsparen

De SNS Bank heeft een oud paard van stal gehaald, waarmee geld verdienen op de wat langere termijn mogelijk is. Het Zilvervlootsparen is namelijk door de SNS bank opnieuw ingevoerd en kort na de invoering blijkt het al een groot succes te zijn. Er hebben zich binnen een week al vijftienhonderd jonge spaarders voor het Zilvervlootsparen aangemeld, die het geld verdienen door te sparen wel zien zitten.

Het Zilvervlootsparen werd tot en met het begin van de jaren negentig door de overheid gestimuleerd. De jonge spaarders kregen destijds na vijf jaren sparen op de Zilvervlootrekening een premie van de overheid. Nu heeft de SNS Bank het ouderwets sparen weer ingevoerd, zodat kinderen geld verdienen door elk jaar maximaal 600 euro in te leggen. Er wordt een variabele rentevergoeding verstrekt van 2,4 procent op jaarbasis en wie minimaal 10 jaar gaat sparen via de Zilvervlootrekening krijgt van de bank een forse premie. De premie bedraagt na minimaal tien jaren sparen namelijk tien procent over de inleg, die op dat moment op de spaarrekening staat.

Ouders kunnen geld verdienen voor hun kinderen voor een Zilvervlootrekening bij de SNS Bank te openen. Dat kan online, waarna het sparen al binnen enkele dagen kan beginnen. Niet alleen ouders kunnen geld verdienen voor hun kinderen, want ook grootouders hebben de mogelijkheid om daar wat aan te doen. Dat kan bijvoorbeeld door de gratis Zilvervloot Cadeaukaart aan te vragen op te halen in de SNS winkel. Aan ouders wordt op die manier een handige tip gegeven om een rekening Zilvervloot Sparen te openen, waarna het geld verdienen kan beginnen.