TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Met Scoopshot geld verdienen

Met Scoopshot geld verdienen

Horecaprofessionals worden door Misset Horeca in de gelegenheid gesteld om met hun mobiele telefoon geld te verdienen. Misset Horeca is hiertoe een samenwerking overeengekomen met de fotodienst Scoopshot. Deze fotodienst maakt weer gebruik van de verschillende scoopshotters in Nederland.

Iedereen met een smartphone, zoals een Android toestel of een iPhone kan zich aanmelden voor de online dienst Scoopshot. Na aanmelding is het mogelijk om een opdracht van bijvoorbeeld Misset Horeca te ontvangen of van een van de andere uitgevers. De opdracht kan luiden dat er een foto van een opvallend menubord gemaakt moet worden.

De vorige week is er een proef gestart door Misset Horeca om van deze fotodienst gebruik te maken, waarbij de scoopshotters de opdracht kregen opvallende menuborden te fotograferen. Dat heeft in totaal 98 resultaten opgeleverd. Van de resultaten is de beste foto geselecteerd en die zal op korte termijn in het blad komen. Degene die de foto heeft gemaakt heeft er geld mee verdiend, want deze ontvangt het bedrag van opdracht. Het is het streven van Misset Horeca om meer relevante foto’s te kunnen krijgen over actualiteiten, originele onderwerpen of bijzondere thema’s. Geld verdienen is voor de scoopshotters dus zeker mogelijk.

De app Scoopshop kan gratis gedownload worden op de iPhone in de iTunes store, waarna deze direct gebruikt kan worden om geld te verdienen. Ook het vakblad Boerderij en de Metro werken net als Misset Horeca samen met de fotodienst. Overigens is Scoopshot in Finland ontstaan en daar heeft een van de scoopshotters inmiddels al meer dan 20.000 euro verdiend aan het maken van foto’s.