TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Met vloggen geld verdienen

Met vloggen geld verdienen

Vloggen is niets meer of minder dan bloggen, maar dan in de vorm van het maken van filmpjes in plaats van het schrijven van teksten. Vloggen is tegenwoordig helemaal in en in de Verenigde Staten zijn er al meerdere vloggers die er veel geld mee verdienen. In Nederland neemt de populariteit ervan gestaag toe en geld verdienen met vloggen biedt nu dus nog volop kansen.

In Nederland zijn er een aantal populaire vloggers die een groot bereik hebben en een expert zijn op hun eigen gebied. Per week kijken er zeker tienduizenden mensen of soms wel honderdduizenden mensen naar de zelfgemaakte filmpjes. Zo is Bardo Ellens in Nederland een van de grootste vloggers en maken Kelvin en Peter allerlei filmpjes op het gebied van short movies en special effects. In de Verenigde Staten zijn Freddie Wong en Justine Ezarik al stinkend rijk geworden met het maken van originele filmpjes. Zij hebben namelijk met bekende merken als Bing en EA megadeals gesloten.

Geld verdienen met vloggen is dus zeker mogelijk, maar daar moet wel wat voor gedaan worden. Zo is het belangrijk om de filmpjes persoonlijk te laten zijn en is het belangrijk om een niche te vinden. Aan het einde van het filmpje geef je de kijker een hint om zich te abonneren of de video te delen via sociale media. Zorg ervoor dat je account bij het partnerprogramma van YouTube terecht komt. Geld verdienen gebeurt dan doordat er inkomsten worden verkregen via de advertenties voor je video. Doe het met passie en hou vol en zorg dat er zoveel mogelijk kijkers komen.