TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je iPhone

Geld verdienen met je iPhone

In Nederland was het geld verdienen met de iPhone al mogelijk met de app SmartSpotter en nu is ook België eraan toegevoegd. Via de applicatie worden er opdrachten aangeboden, die voor geld uitgevoerd kunnen worden. Zo bestaat een opdracht bijvoorbeeld uit het maken van een foto van een tube tandpasta die bij een drogist in de aanbieding is of wordt er gevraagd om een prijs in een specifieke winkel te controleren.

Het zijn bedrijven die deze opdrachten aanbieden en vervolgens door SmartSpotter via de applicatie aan de gebruikers beschikbaar worden gesteld. Het geld verdienen met de app SmartSpotter lijkt eenvoudig, maar helaas komt niet iedereen ervoor in aanmerking.

De app kan nu in België en trouwens ook nog in Nederland gratis gedownload worden op de iPhone, maar nieuwe gebruikers worden alleen toegelaten op uitnodiging. Overigens is het wel mogelijk om via de app een uitnodiging aan te vragen. Op dit moment zijn er in Nederland ongeveer tweeduizend gebruikers van de app die al geld verdienen en dat aantal zal nu België erbij komt natuurlijk verder uitbreiden. De app is trouwens te vergelijken met die van Roamler, want ook daar wordt er internet concurrentie geboden om geld te verdienen.

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een opdracht wordt verstrekt en dat alleen een van de eerste gebruikers die de opdracht voltooid voor de vergoeding in aanmerking komt. Geld verdienen met de app is dus wel mogelijk, maar niemand zal er echt rijk van worden. Naast geld worden er bij SmartSpotter ook punten uitgedeeld als een opdracht goed is uitgevoer