TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in augustus

Geld verdienen in augustus

De zomermaanden zijn meestal dure maanden. Niet in de laatste plaats, omdat de maanden juli en augustus echte vakantiemaanden zijn. En vakantie kost geld. Als de uitgaven te groot zijn geweest, is het nu in augustus weer tijd voor geld verdienen. Dat kan op meerdere manieren, maar heel simpel vooral door gewoon te besparen. Ook de besparing op uitgaven is namelijk een manier van geld verdienen.

Wie in het bezit is van een auto, kan in de maand augustus maar beter de snelweg verlaten om te tanken. Tankstations buiten de snelwegen zijn namelijk veel goedkoper om te tanken. Even omrijden kan al een besparing opleveren van 0,10 euro per liter. Een andere manier om geld te verdienen, is door zuinig om te gaan met overgebleven eten. Gooi eens een keer de restjes niet weg, maar bewaar het voor de volgende dag. Ook producten, waarvan de houdbaarheidsdatum verstreken lijkt te zijn, kunnen in veel gevallen nog gewoon geconsumeerd worden. Open dus eerst de verpakking om te kijken of het nog eetbaar is alvorens het product gewoon wordt weggegooid.

Het klinkt gek, maar het direct betalen van rekeningen kan uiteindelijk ook geld besparen. Als rekeningen in de kast belanden om op een later tijdstip voldaan te worden, kunnen er uiteindelijk andere kosten bij komen. Zet geld dat aan het einde van de maand augustus over is apart op een spaarrekening. Open desnoods een spaarrekening, waar een hoge rente wordt geboden. Als dat elke maand gedaan wordt, levert dat zeker extra gratis zakgeld op.