TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met pinsparen

Geld verdienen met pinsparen

Geld verdienen naast een normale baan is niet altijd even makkelijk, maar er doen zich wel altijd lucratieve mogelijkheden voor om ongemerkt toch vermogen op te bouwen. In het concrete geval gaat het om geld verdienen met pinsparen, waarbij er niet direct een groot vermogen zal worden verdiend, maar wel op de lange termijn.

Pinsparen is een nieuw initiatief van ABN Amro, waarbij er elke keer na gepind te hebben een automatisch deel van het gepinde bedrag wordt overgemaakt naar een spaarrekening. Op die spaarrekening wordt natuurlijk een rentevergoeding gegeven en daarmee wordt er wel weer meer extra geld verdiend. Het pinsparen wordt door de betreffende bank voor alle betaalrekeningen ingevoerd.

Klanten hebben zelf de keuze om het pinsparen te activeren of niet. Daarbij kan er ook zelf een keuze worden gemaakt met betrekking tot het percentage van het pinbedrag, dat steeds naar de spaarrekening gaat. Er wordt een keuze geboden tussen één procent, vijf procent of tien procent van het pinbedrag, Er kan ook een limiet ingesteld worden om zo te voorkomen, dat het geld op de betaalrekening opraakt. Bij het instellen van een limiet zal het pinsparen automatisch stoppen op het moment, dat het bedrag bereikt is.

Indien er sprake is van een roodstand zal er uiteraard evenmin geld naar de spaarrekening worden overgeboekt. Als er meerdere keren op een dag wordt gepind, dan zullen de bedragen van de pinacties bij elkaar worden opgeteld. Van het totaal gepinde bedrag zal dan een percentage naar de spaarrekening worden overgemaakt.