TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met een EK poule

Geld verdienen met een EK poule

Het EK voetbal begint op 8 juni en voetbalwedstrijden tijdens een Europees kampioenschap lenen zich perfect om geld te verdienen. Op bijna elk kantoor, bedrijf of kroeg in Nederland worden wel weddenschappen geplaatst op de uitslag van de voetbalwedstrijden of met betrekking tot het voorspellen van de nieuwe Europese kampioen.

De drempel om via het werk, vereniging of bar mee te doen aan een EK poule is laag. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gokken via een online wedkantoor, waarvoor je eerst een account moet openen en geld moet storten. Meedoen aan een EK poule is dus laagdrempelig, maar ook spannend en leuk. Het gaat vaak om een kleine inleg van een paar euro, maar als er veel mensen meedoen, is er ook veel geld te verdienen.

Met deze manier van geld verdienen is er natuurlijk wel sprake van een risico. De kans bestaat namelijk dat er niets wordt gewonnen. De inleg is men dan kwijt. Maar omdat het vaak om kleine bedragen gaat, is dat natuurlijk wel te overzien. Een inleg van 5 euro met de kans om 250 euro te winnen is voor de doorsnee burger prima te doen.

Geld verdienen met een EK poule is dus mogelijk, waarbij er ook meerdere inzetten op verschillende locaties, zoals op het werk en in de favoriete kroeg, kunnen worden geplaatst. Dat noemt men gewoon de kansen spreiden als er voor verschillende voorspellingen wordt gekozen. Er zijn ook zogenaamde blinde poules, waarmee geld kan worden verdiend, waarbij men niet zelf de voorspelling hoeft te doen, maar afhankelijk is van de niet zichtbare voorspelling op papier.