TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door een nieuwe DUO app te maken

Geld verdienen door een nieuwe DUO app te maken

DUO is bij de studenten natuurlijk bekend. Je krijgt geld als je studeert, maar moet soms ook geld terugbetalen als je geld geleend hebt. Maar op dit moment heeft DUO nog een andere mogelijkheid te bieden en dat is geld verdienen door een nieuwe app DUO student te maken. Studenten kunnen deelnemen aan de actie om een nieuwe applicatie te ontwikkelen en daarmee geld verdienen.

Er ligt een prijs van 3.000 euro te wachten en uiteraard zal in de ontwikkelde app in productie genomen worden. DUO heeft de wedstrijd uitgeschreven om op die manier een applicatie te kunnen maken, die beter aansluit bij de behoeften van de gebruikers.

Wie mee wil doen met deze leuke wedstrijd, waarmee geld verdienen tot de mogelijkheden behoort, heeft tot 11 mei 2012 de tijd om een mail te sturen naar appwedstrijd@duo.nl. Daarin moet de naam, geboortedatum en het adres worden vermeld. Vervolgens wordt er dan een bevestigingsmail verzonden, waarin de informatie over de wedstrijd te vinden is. De eisen van de app en voorwaarden van de wedstrijd kunnen overigens ook via de website ib-groep.nl gedownload worden.

Deelnemers hebben tot 1 juni 2012 de tijd om het resultaat in te zenden. Er zal per prototype feedback worden gegeven op de beoordelingscriteria. De beoordeling van de inzendingen zal plaatsvinden tussen 1 juni en 30 juni 2012. De winnaar zal op 1 juli 2012 bekend worden gemaakt en daarvan persoonlijk een bericht ontvangen. De uitslag zal tevens op de website van DUO worden vermeld. Geld verdienen kan dus door mee te doen aan deze wedstrijd.