TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met overstappen

Geld verdienen met overstappen

Geld verdienen met overstappen kan op allerlei verschillende manieren. Een slimme groep consumenten kijkt regelmatig de verzekeringen na net als de tarieven voor het mobiel bellen en andere vaste lasten, zoals energiekosten. Daar valt veel geld op te besparen en dus ligt de weg naar het geld verdienen voor iedereen wagenwijd open.

De markt van het mobiel bellen is aan veranderingen onderhevig. En dan gaat het niet alleen over de technologische ontwikkelingen, maar ook over de tarieven. De providers voeren een concurrentiestrijd en dat is te merken aan de prijzen van het mobiel bellen. Het is dus zeker verstandig om eens te kijken of het overstappen naar een andere provider voordeliger is.

Ook met betrekking tot de energiekosten is er sprake van concurrentie op grote schaal. De energiemaatschappijen doen er alles aan om klanten aan zich te binden. Geld verdienen is voor hen belangrijk maar ook voor de consument, die toch zo voordelig mogelijk uit wil zijn. Dat er steeds meer mensen overstappen naar een andere energieleverancier is wel gebleken. In 2004 stapte slechts vijf procent over naar een andere energieleverancier, maar in 2011 is dat percentage gegroeid naar 35 procent. Dat bewijst maar eens weer, dat geld verdienen met overstappen echt werkt.

Het wordt ook steeds eenvoudiger om over te stappen naar bijvoorbeeld een andere verzekeraar. De administratieve rompslomp uit het verleden is niet meer. Er zijn zelfs verzekeringsmaatschappijen, die een praktische overstapservice bieden, waarbij de consument zelf praktisch niets meer hoeft te doen. Geld verdienen met overstappen loont.


Geld verdienen met overstappen

Geld verdienen met overstappen

Met het einde van het jaar in zicht is er tijd voor bezinning en wel op het financiële vlak. Geld verdienen met overstappen van allerlei contracten is daarbij een optie. Een simpel voorbeeld waarmee al geld te verdienen is, betreft het overstappen van zorgverzekering. Alleen als je al de goedkoopste optie hebt, loont het niet om over te stappen. Het loont wel als er op dit moment al een hoge premie te voldoen is. De premies van de zorgverzekeringen stijgen en het is tijd om de balans op te maken. Denk na over welke zorg belangrijk is om onder de dekking van een eventuele aanvullende zorgverzekering te laten vallen. Of is de aanvullende verzekeringen misschien helemaal niet nodig, zoals het er nu uitziet. Is een tandartsverzekering nodig? Zo ja, welke dan?

De verzekeraars bieden doorgaans meerdere modules aan met een lager of hoger verzekerd bedrag voor tandartskosten. Wie gezond is, heeft de mogelijkheid het eigen risico op een hoger bedrag neer te zetten. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten van de premie. De verzekeraar kent dan namelijk een korting op de premie toe. Naast de zorgverzekering zijn er nog zoveel andere overeenkomsten die goedkoper kunnen. Bijvoorbeeld door over te stappen van energieleverancier. Of door de autoverzekering nog eens te bekijken. Misschien kan de dekking wel wat minder of is een andere verzekeraar goedkoper. Loop alle contracten en overeenkomsten maar eens bij langs en maak de balans op. Geld verdienen met overstappen levert iedere maand een jaar lang weer wat extra geld op.