TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met overstappen

Geld verdienen met overstappen

Geld verdienen met overstappen kan op allerlei verschillende manieren. Een slimme groep consumenten kijkt regelmatig de verzekeringen na net als de tarieven voor het mobiel bellen en andere vaste lasten, zoals energiekosten. Daar valt veel geld op te besparen en dus ligt de weg naar het geld verdienen voor iedereen wagenwijd open.

De markt van het mobiel bellen is aan veranderingen onderhevig. En dan gaat het niet alleen over de technologische ontwikkelingen, maar ook over de tarieven. De providers voeren een concurrentiestrijd en dat is te merken aan de prijzen van het mobiel bellen. Het is dus zeker verstandig om eens te kijken of het overstappen naar een andere provider voordeliger is.

Ook met betrekking tot de energiekosten is er sprake van concurrentie op grote schaal. De energiemaatschappijen doen er alles aan om klanten aan zich te binden. Geld verdienen is voor hen belangrijk maar ook voor de consument, die toch zo voordelig mogelijk uit wil zijn. Dat er steeds meer mensen overstappen naar een andere energieleverancier is wel gebleken. In 2004 stapte slechts vijf procent over naar een andere energieleverancier, maar in 2011 is dat percentage gegroeid naar 35 procent. Dat bewijst maar eens weer, dat geld verdienen met overstappen echt werkt.

Het wordt ook steeds eenvoudiger om over te stappen naar bijvoorbeeld een andere verzekeraar. De administratieve rompslomp uit het verleden is niet meer. Er zijn zelfs verzekeringsmaatschappijen, die een praktische overstapservice bieden, waarbij de consument zelf praktisch niets meer hoeft te doen. Geld verdienen met overstappen loont.