TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door folders uit te pluizen

Geld verdienen door folders uit te pluizen

Geld verdienen door te besparen is een eenvoudig manier om meer financiële ruitme te creëren. Een van de mogelijkheden om te besparen en daardoor geld te verdienen is goedkoper boodschappen doen. Dat kan natuurlijk door alleen maar producten van huismerken te kopen en door naar de goedkoopste winkels te gaan. Maar er is nog een manier en dat is door voor het boodschappen doen de reclamefolders uit te pluizen op zoek naar aanbiedingen.

Het blijkt namelijk, dat consumenten meer dan dertig procent kunnen besparen op de boodschappen als de folders van de supermarkten worden doorgespit. De hoogste kortingen zijn te behalen in de folders van Albert Heijn. De minste winst valt te halen uit de folders van de supermarkten Dirk en Plus.

Overigens kan er met het ene product uit de folder meer geld worden verdiend dan met het andere product. Consumenten kunnen veel winst halen met producten, zoals shampoo, deodorant, wasmiddelen, vaatwastabletten en luiers. Het zijn bovendien vooral deze producten, die vaak in de aanbieding worden gebracht. De winst is hier te behalen doordat het verschil tussen de reguliere prijs en de aanbiedingsprijs het grootste is.

De Consumentenbond heeft voor het onderzoek veertig folders met elkaar vergeleken. Daarbij is er onderzoek gedaan naar in totaal 2.400 aanbiedingen van vijf verschillende supermarkten. De hoogste korting wordt door Albert Heijn gegeven, want daar bedraagt de korting 37 procent. De supermarkt met de meeste aanbiedingen is C1000, die elke week ongeveer tachtig producten in de aanbieding doet en daarvoor een lagere prijs hanteert.