TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met hoge rente deposito bij Friesland Bank

Geld verdienen met hoge rente deposito bij Friesland Bank

De Rabobank zal de Friesland Bank inblijven, maar geld verdienen bij de Friesland Bank kan nog altijd door een van de depositoproducten af te sluiten. Geld verdienen is bij de Friesland Bank makkelijker, want die biedt een hogere rente dan bijvoorbeeld op dit moment bij de Rabobank kan worden verkregen.

De spaarders zijn in het afgelopen jaar massaal naar de Friesland Bank gegaan om geld te verdienen. Dat is waarschijnlijk mede ingegeven door de krachtige reclamecampagnes, waar Jort Kelder een rol in heeft gespeeld. Halverwege 2011 bedroeg het spaartegoed van spaarders bij de Friesland Bank ongeveer 3,8 miljard euro. Over twee jaar zal Friesland Bank als zelfstandig merk verdwijnen en bovendien is de bank nu een honderd procent dochter van Rabobank Nederland.

De Friesland Bank blijft echter in elk geval de komende tijd nog over een aparte bankvergunning beschikken. En dat biedt nog perspectief voor mensen met spaargeld, die geld verdienen willen. Er worden nog altijd nieuwe spaarklanten door de Friesland Bank geaccepteerd. Daarbij kunnen consumenten een keuze maken tussen depositoproducten, zoals de Spaar en Betaalmix of de KlimSpaardeposito. De Friesland Bank heeft laten weten dat er in de overgangsperiode een zelfstandig rentebeleid gevoerd zal worden. En daar kan de klant dus nog van profiteren.

De bank biedt namelijk zeer scherpe tarieven met hoge effectieve spaarrentes voor deposito’s met een vaste looptijd. Bij de Rabobank liggen de tarieven van soortgelijke producten lager in vergelijking met de Friesland Bank. Wie nog geld verdienen wil met een deposito kan op dit moment dus van de scherpe tarieven profiteren.