TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Elfstedentocht

Geld verdienen met Elfstedentocht

Nu de temperaturen in de nachten tot ver onder het vriespunt dalen, begint de temperatuur van de Elfstedentochtkoorst langzaam verder op te lopen. Elke keer als er een lange vorstperiode aanbreekt is het weer de vraag of deze grote tocht eindelijk weer eens plaats zal vinden. Dat is de vraag waar nu nog niemand het antwoord op weet. Maar de onzekerheid betekent ook dat er een mogelijkheid aanwezig is op het gebied van geld verdienen.

Geld verdienen met de Elfstedentocht is mogelijk. Daarvoor hoef je jezelf niet op glad ijs te bewegen, want je hoeft er weinig meer voor te doen dan te voorspellen of de Friese schaatstocht door gaat of niet. Er zijn namelijk online wedkantoren, zoals Unibet, de mogelijkheid bieden om geld te verdienen met het doen van een voorspelling met betrekking tot het wel of niet plaatsvinden van de barre tocht. Het enige wat je wel moet hebben is natuurlijk geld om geld te verdienen met deze unieke weddenschap. Maar voor een bedrag van 10 euro wordt al de mogelijkheid geboden om geld te verdienen bij dit online wedkantoor.  En dat met het doen van een simpele voorspelling.

Op dit moment wordt de kans dat de Elfstedentocht door zal gaan binnen een periode van drie weken geschat op een kans van één op slechts honderd. Deze informatie is afkomstig van de Elfstedenbarometer en kan natuurlijk dagelijks veranderen. Dus wie geld wil verdienen met het voorspellen van de Elfstedentocht kan zich op basis van deze informatie laten leiden of het eigen gevoel volgen op basis van de hoop dat de tocht der tochten verreden zal worden.