TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door hoge benzineprijs

Geld verdienen door hoge benzineprijs

Iedereen met een auto in Nederland, die daar regelmatig gebruik van maakt, zal bij het bezoek aan het benzinestation zijn hart vasthouden. De prijs van benzine is in februari tot een recordhoogte gestegen met een hoogtepunt van 1,795 euro op zaterdag 18 februari. Dat record heeft het record van de benzineprijs van vrijdag 17 februari dus meteen overtroffen en heeft tot gevolg dat het autorijden echt duur wordt. Geld verdienen door de hoge benzineprijs is dan een uitstekend alternatief.

Dat de hoge benzineprijs ook een prettige bijkomstigheid kan hebben, zoals geld verdienen, is nog niet tot iedereen doorgedrongen. En dat terwijl het geld verdienen met dergelijke absurde benzineprijzen zo voor de hand ligt. De oplossing om veel geld te verdienen is door de auto te laten staan en de fiets te nemen. Of met iemand anders mee te rijden naar bijvoorbeeld het werk, zodat de kosten gedeeld kunnen worden.

Geld verdienen lijkt dus moeilijker dan het is. Voor de mensen die van hun auto afhankelijk zijn om naar het werk te gaan, kunnen er andere oplossingen bedacht worden om ook geld te verdienen. Zoals de uren zo verdelen over de week, dat er een dag minder heen en weer gereden hoeft te worden. Of met het openbaar vervoer gaan als dat met de huidige benzineprijzen voordeliger blijkt te zijn. Ook carpoolen is nog altijd een optie om geld uit te sparen en dus te verdienen.