TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Met sporten geld verdienen

Met sporten geld verdienen

Het is natuurlijk bekend dat topsporters met het uitoefenen van hun sport geld verdienen. En zelfs heel veel geld kunnen verdienen. Ook sporters onder de top kunnen het goed doen en voor hun prestaties worden beloond. Dat is allemaal niet vreemd, maar tegenwoordig is het voor Jan en alleman weggelegd om met sporten geld te verdienen. Daarvoor is er namelijk een nieuwe app ontwikkeld, waarmee je geld kunt verdienen.

Er zijn mensen die zich steeds voornemen om te sporten en enthousiast een abonnement nemen op een sportschool om zich vervolgens na één keer niet meer te laten zien. Nu zijn er een aantal slimmeriken geweest, die daar handig op inspelen en de app GymPact hebben ontwikkeld. Met deze app kan iedereen geld verdienen door te sporten.

De app dient gedownload te worden, waarbij de gebruiker moet aangeven hoe veel keren er in de week gesport zal worden. Heeft de gebruiker het plan om drie keer naar de sportschool te gaan, dan zal de persoon zich ook echt drie keer bij de sportschool moeten inchecken. Als dat niet gebeurt, dan wordt er geld van de rekening afgeschreven. Worden de gemaakte plannen met betrekking tot het aantal keren sporten nagekomen, dan kan er geld verdiend worden. Al het geld van de mensen, die hun geplande sportuitjes niet zijn nagekomen, zal verdeeld worden onder de personen, die wel alle keren naar de sportschool zijn geweest.

Deze app is natuurlijk ook een uitstekende stok achter de deur om wel te gaan sporten, want anders moet er geld betaald worden. Mocht een sporter onverhoopt ziek zijn, dan kan er een briefje van de huisarts worden gemaild naar de applicatie, zodat er geen boete in rekening zal worden gebracht.