TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Verdien geld met de eigen auto

Verdien geld met de eigen auto

De benzineprijs stijgt naar recordhoogte en de prijs van diesel blijft daar niet bij achter. Hoogste tijd dus om te ontdekken of er nog geld verdiend kan worden met de auto. In elk geval kan er veel geld bespaard worden door de LPG rijders, want de prijs van een liter LPG werd recentelijk nog vastgesteld op 0,805 euro per liter. Helaas behoren de LPG rijders tot de minderheid van de autorijders in Nederland, zodat de diesel- en benzinerijders op zoek moeten naar alternatieven om met het autorijden geld te verdienen. Besparen is namelijk ook een vorm van geld verdienen net als het delen van de kosten.

Geld verdienen met de eigen auto is mogelijk op meerdere manieren. Een concept waarmee geld met de auto kan worden verdiend is het peer-to-peer carsharing. De eigenaar van de auto kan het vervoermiddel te huur aanbieden via internet, waarna de belangstellende de mogelijkheid heeft om er tegen een vergoeding in te gaan rijden. Op dit moment zijn er in Nederland een aantal bedrijven, die zich daarmee bezighouden en waar het mogelijk is om de eigen auto te verhuren. Dat kan onder meer bij SnappCar in Utrecht. Ideaal voor autobezitters, die niet zelf dagelijks van het vervoermiddel gebruikmaken en de optie van geld verdienen met de eigen auto wel ziet zitten. Registratie is gratis en de auto wordt volledig verzekerd verhuurd. Door middel van het invoeren van het kenteken van de eigen auto kan online meteen berekend worden wat er mee verdiend zou kunnen worden door de auto te verhuren.