TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met toeslagen

Geld verdienen met toeslagen

Gratis geld verdienen is mogelijk door per 1 januari een toeslag bij de Belastingdienst aan te vragen, zoals een huurtoeslag en een zorgtoeslag.

Een groot deel van de jongeren weet niet dat er recht bestaat op verschillende toeslagen, die door de Belastingdienst worden uitgekeerd. Dat is jammer, want zo loopt een grote groep jongeren elke maand geld mis. Huur je bijvoorbeeld zelfstandig een woning en ben je 18 jaar of ouder, dan bestaat de kans dat je aanspraak kunt maken op huurtoeslag als je inkomen laag genoeg is. Dat betekent dus gratis geld verdienen.

Er zijn wel voorwaarden aan de huurtoeslag verbonden, zoals een maximum huurbedrag en een minimum huurbedrag. Ook moet er geen sprake zijn van een groot eigen vermogen. Als het inkomen beneden de 20.000 euro is gelegen en je woont alleen, dan kun je huurtoeslag aanvragen via de website toeslagen.nl. Geld verdienen is dus heel simpel als je even de tijd neemt om het aanvraagformulier voor huurtoeslag even in te vullen

Met de ingang van het nieuwe jaar kun je ook andere toeslagen aanvragen, zoals de zorgtoeslag en het kindgebonden budget als je kinderen hebt. Als je twijfelt, of op deze manier geld verdienen ook voor jou bedoeld is, dan kun je heel eenvoudig het recht op toeslagen en de hoogte ervan via de site toeslagen.nl uitrekenen. Geld verdienen door toeslagen aan te vragen, waar je recht op hebt is zeker aan te raden. De hoogte van zowel de huurtoeslag als de zorgtoeslag is altijd afhankelijk van het inkomen. Door een proefberekening te maken op de site toeslagen.nl kun je altijd nagaan of je inkomen laag genoeg is en of je aan de voorwaarden voldoet om op deze manier geld te verdienen.